Veelgestelde vragen

Levertijd: de meeste hiervan worden binnen 14 tot 17 werkdagen verzonden via USPS of Fedex en verzekerd. Sommige artikelen kunnen langer duren, afhankelijk van het product.

Verzendkosten: GRATIS VERZENDING wereldwijd (Geleverde belasting vooraf betaald)

Retourperiode: 30 dagen vanaf de dag dat je het ontvangt tot de dag waarop je het kunt poststempelen voor een volledige terugbetaling.

Algemene voorwaarden: De enige garantie of aansprakelijkheid van de verkoop is terugbetaling van het volledige geld nadat de goederen in originele staat verzekerd zijn verzonden binnen een periode van 30 dagen vanaf de datum van ontvangst van de goederen. Welke redenen ze ook mogen zijn. De klant gaat er verder mee akkoord dat een terugvordering, claim, etc. pas kan worden ingediend nadat het artikel in originele staat door ons is ontvangen. De klant stemt ermee in het artikel in originele staat, verzekerd te verzenden via een traceerbare methode en met directe handtekeningvereiste. De klant stemt ermee in om tot 10 werkdagen te wachten op de juiste verwerking van de terugbetaling vanaf de levering van het geretourneerde artikel aan ons voordat hij een terugvordering, claim, enz. indient. Dit wordt beschouwd als een terugvordering/claimvrijstelling volgens de hier vermelde voorwaarden. Geen enkele claim/terugvordering of om welke reden dan ook zal geldig zijn nadat deze periode voorbij is.